Generated with MOOJ Proforms Version 1.5

Wie regelmatig dit bestelformulier gebruikt, kan hier overschakelen op de verkorte versie.

U kan hieronder uw bestelling invullen.
 
Werkwijze:
Bij elke keuzevraag slechts 1 keuzerondje aanklikken of een antwoord invullen in de antwoordbalk. Nadat alles is ingevuld op de verzendknop drukken. U ontvangt een melding of uw formulier werd verzonden. U kan dan ook uw bestelling nakijken op eventuele fouten.
Bij een eerste bestelling en/iof verzending per taxipost vragen wij om op voorhand te betalen. Indien alles vlot verloopt dan kunnen de volgende bestellingen betaald worden bij afhaling in de winkel.U schrijft het bedrag over op onze rekening 068-2323590-79 tnv 't Huizeken - Turnhout ovv de naam waarmee u uw bestelling geplaatst hebt. 
Als uw kader klaar is, sturen wij u een bericht dat de bestelling kan afgehaald worden. Indien u meerdere dezelfde kaders wenst, of een kader met 2 namen of... dan kan u die melding kwijt in het vak "opmerkingen".

Wil je je bestelling nakijken zet dan onderaan een kruisje bij "stuur mij een bevestiging"

 

*Vereiste informatie.

Mijn gegevens

 

Datum: *
Voornaam en naam *
Straat en huisnummer: *
Postcode: *
Woonplaats: *
Telefoon- of gsmnummer *
E-mailadres *

 

Mijn bestelling

De binnenafmetingen van de kader? * De binnenafmetingen van de kader zijn ongeveer 1 cm kleiner dan uw foto, poster,...  Bv. Hebt u een foto van 20 cm op 30 cm dan zijn de binnenafmetingen van de kader 19 cm op 29 cm.


De breedte van de kader? *


De kleur van de kader? * Onze kaders (niet de verniste) worden eerst of in het wit geschilderd en daarna lichtjes doorgeschuurd, of eerst in het wit daarna in kleikleur overschilderd en daarna lichtjes doorgeschuurd. De kaders krijgen daarmee een vintage uiterlijk.


Naam die moet gebrand worden * Typ hier de naam die u wenst op uw kader.<br/>U kan ook 2 namen kiezen bv. Eline &amp; Wouter.


Lettertype:
zie voorbeelden hieronderKies hier uw lettertype *


Geef de positie van uw kader op *


Hangen of staan *

 

Leveringsinformatie

Dit is mijn eerste bestelling? *
Gelieve mijn bestelling in te pakken als cadeau. *
Gelieve mijn bestelling op te sturen met taxipost * Extra kosten taxipost: <br/>tot 2 kg --&gt; 8,40 euro<br/>van 2 kg tot 10 kg --&gt; 9,70 euro<br/>tot 30 kg --&gt; 17 euro
Opmerkingen of vragen? Gebruik het kadertje hieronder.